Een stoere keuken inrichten: zo begin je eraan

stoere keuken inrichten

Hou jij ook van een stoer interieur waarin natuurlijke materialen moeiteloos samengaan met industriële elementen? Trek die robuuste look dan door naar je keuken. Tips om van jouw stoere keuken een aangename maar tegelijk ook oogverblindende ruimte te maken!

Robuust werkblad in een stoere keuken

Een werkblad in een robuust materiaal kan natuurlijk niet ontbreken in een keuken die er wat ruw en ongepolijst mag uitzien. Kies daarom voor een eyecatcher: een werkblad in natuursteen, bijvoorbeeld. Al is dat meteen ook een vrij duur werkbladmateriaal. Heb je geen groot budget om jouw stoere keuken te realiseren? Dan biedt een keramisch werkblad soelaas. Het is krasbestendig, verkrijgbaar in tal van kleuren en afwerkingen, én betaalbaar.

Stoer keukenmeubel

Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een keukenmeubel dat de stoere stijl ademt. Een groot kookeiland in het midden van je keuken kan wat dat betreft al een echte blikvanger zijn. Ook een ouderwets (of nieuwerwets, als je een moderne uitstraling verkiest) fornuis in landelijke stijl doet het doorgaans goed in stoere keukens.

Robuuste accessoires

Accessoires maken een interieur pas écht compleet. Kies in een stoere keuken voor accessoires en decoratieve elementen in ruwe, natuurlijke materialen:

  • Massiefhouten tafel of keukenkasten
  • Metalen keukenstoelen
  • Inox koelkast (‘industriële’ look)
  • Stevige lichtarmaturen voor een echte designlook
  • Grote tegels tegen de spatwand of in de vloer
  • Kussens op de keukenstoelen (kies voor ruw linnen of een andere ongepolijste stof)

Nog meer advies nodig voor je keukeninterieur? Kom eens langs in een van de IXINA-winkels!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>