Een opvallende keukenwand? Speel met design en materiaal

keukenwand

De keukenwand bepaalt de look van je keuken. Aan jou om die te verfijnen. Dat kan op verschillende manieren. Lees verder en laat je inspireren!

Klassieke of moderne keukenwand?

De klassieke tegeltjes uit grootmoeders keuken? Die zijn voorgoed verleden tijd. Vandaag kiezen we voor meer kleur, meer stijl, meer comfort.

  • Hou je van de tegelstructuur, maar pas je voor het klassieke (niet bijster onderhoudsvriendelijke) tegelmateriaal? Kies dan voor tegelimitatie.
  • Een opvallend accent creëren in je keuken? Kies voor een keukenwand in een felle kleur, of met een print.
  • Een keukenwand in een minder voor de hand liggend materiaal? Kies voor een glazen keukenwand. (Let wel op: enkel een wand in gehard glas is veilig en hittebestendig.)

Kies voor maatwerk

Als je alles uit je keukenwand wil halen, is maatwerk een must. Ga in zee met een specialist, die het wandoppervlak zorgvuldig opmeet en alle mogelijkheden uitgebreid in kaart brengt. Wanneer jouw keukenwand vervolgens in het atelier gemaakt wordt, gebeurt dat zeker met de juiste uitsnedes in en de juiste RAL-kleuren. Zo past de keukenwand perfect in het geheel.

Een keukenwand personaliseren

Je keukenwand een op-en-top persoonlijke toets geven? Dat kan door een foto te integreren in je glazen keukenwand. Dat kan een foto van eigen hand zijn – bijvoorbeeld een vakantiefoto of een leuk gezinskiekje – maar ook je favoriete schilderij, bijvoorbeeld. Ook hier geldt weer: maatwerk is de way to go. Je stuurt je foto door naar een specialist, die het beeld vervolgens verwerkt in de keukenwand. Met zo’n blikvanger van jewelste raak je je keuken gegarandeerd niet snel beu!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>